Web Design & Ontwikkeling, Analytics & Data Integratie

Wij creëren doelgerichte online ervaringen die jouw doelpubliek tot trouwe klanten kunnen omvormen. Wil je jouw onderneming de groeikracht geven om een stap voor te geraken op je concurrentie? Dan bespreken wij graag met jou de beste aanpak om deze doelen met jouw website te behalen.

Web Design & Ontwikkeling

Met de juiste strategie op basis van de design en data architectuur fase ontwikkelen wij professionele websites die toegankelijk, gebruiksvriendelijk, functioneel, snel, vindbaar en doeltreffend zijn. Via de technologieën die we gebruiken kan je website perfect door eigen personeel beheerd worden en kan je jouw website inzetten als een ijzersterke marketingtool waar je de nodige zaken mee kan meten en analyseren. We beschikken over de knowhow en tools om zowel simpele informatieve websites tot complexe online platformen en webapplicaties te ontwikkelen, en daarnaast ook up to date te houden. We vinden het dan ook belangrijk dat je website snel kan evolueren naargelang de business en marktvereisten.

Wij ontwikkelen professionele websites die toegankelijk, gebruiksvriendelijk, functioneel, snel, vindbaar en doeltreffend zijn.

Analytics

Om jouw onderneming de nodige groeikracht te geven is het uiteraard ook belangrijk om te kijken hoe je website het doet, en waar deze verbeterd kan worden. Wil je de relevantie bepalen van nieuwe business ideeën en de daarvoor benodigde resources voor toekomstige updates? Wij kunnen jouw website hiervoor voorzien van de nodige analyse tools zodat de belangrijke aspecten kunnen gemeten en gemonitord worden.

Data Integratie

Dient je website gekoppeld te zijn met bestaande oplossingen of wil je bestaande business processen in je webapplicatie integreren, dan kunnen wij voor deze integraties zorgen. Zulke integraties kunnen een groot pijnpunt zijn om de gebruiksvriendelijkheid van je applicatie voor de end users te bewaren en om de hoeveelheid onderhoudswerk van je achterliggende bedrijfsprocessen te beperken. Hier zetten wij onze jarenlange ervaring in en denken wij graag mee om een flexibele oplossing uit te werken.

Biedt meer waarde aan je klant dan de concurrentie en laat je onderneming groeien.
  • Performante websites op desktop en mobiel
  • Veilige websites volgens OWASP richtlijnen
  • DNN (DotNetNuke) CMS ontwikkeling
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Focus op gebruikerservaring (UX)
  • Veilige Wordpress oplossingen
  • Front-end (HTML, JavaScript, CSS3) onwtikkeling
  • C# en VB.NET backend ontwikkeling
  • .NET API ontwikkeling voor data integraties

Heb je nog geen website en vraag je je af waarom je er überhaupt een nodig zou hebben en hoe dat juist in zijn werk zou gaan? Wij helpen jou graag verder om hier meer duidelijkheid over te scheppen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische details.


Skillfull managment of attention - what we choose to focus on and what we choose to ignore - is the sine qua non of the good life and the key to improving virutally every aspect of your experience.~Gallagher