Informatie, Interactie, Visual Design & Branding

Uit onderzoek blijkt dat de visuele indruk die een website maakt een enorme impact heeft op het vertrouwen en de waarde die je uitstraalt naar de klant. Wij streven ernaar om prachtige, maar ook uiterst effectieve en creatieve oplossingen te creëren die de uitstraling van je zaak vertaalt naar een indrukwekkende beleving bij je klant.

Een eerste indruk over je website is binnen 50 tot 500 ms gemaakt (minder dan een halve seconde dus) en kan jaren bijblijven.

Informatie architectuur & design

Vooraleer concrete zaken te gaan uitwerken gaan we eerst bekijken hoe je content en informatie optimaal gestructureerd en geclassificeerd dient te zijn achter de schermen hoe we deze gaan presenteren naar de gebruiker. We bekijken wie deze gebruikers zijn, wat ze weten, waarnaar ze op zoek zijn, en hoe we een betekenisvolle opzet kunnen geven aan deze informatie.

Interactie design

We willen dat de eindgebruiker via efficiënte en effectieve interacties met de gebruikersinterface van je webapplicatie zijn doel kan bereiken. Hiervoor maken we gebruik van mockups, wireframes en wordt er bepaalt wat waar gepresenteerd wordt en hoe deze structuur in elkaar zit. Vooraleer bepaalde functionaliteiten uit te werken kan het zeer nuttig zijn om deze eerst te simuleren en zo een zicht te krijgen op hoe het eindproduct zal werken.

 • Duidelijkheid voor beide partijen dmv voorbereidingstraject via workshops
 • Wie, wat en vooral waarom > focus op wat echt belangrijk is
 • SWOT, Stakeholder, Functionele en technische analyse en documentatie
 • User/job stories en customer journey
 • Structuur en classificatie
 • Wireframes en mockups

Wij hechten veel belang aan UX design (user experience design). Bovenvernoemde facetten spelen daarin allemaal een rol om zo een vlekkeloze en buitengewone gebruikservaring aan te bieden aan de eindgebruikers.

De look & feel van je website is de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eerste indruk.

Visual Design

Gebaseerd op het interaction en information design gaan we betekenis geven aan de elementen in het ontwerp van je website door het gebruik van gepaste fonts, sprekende kleuren en contrasten, levendige afbeeldingen en ruimte. In deze ontwerpfase krijgt je website visueel vorm en komt de uitstraling van je merk door de grafische elementen tot zijn recht.

Branding

Heb je nog geen logo of huisstijl of is deze toe aan een frisse vernieuwing? Dan zorgen wij graag voor een moderne en stijlvolle uitstraling voor jou onderneming. Dit kan voor zowel online als offline media (logo's, affiches, visitekaartjes, folders, advertenties,...).

 • Branding
 • Kleurtheorie en psychologie
 • Ontwerp logo en huisstijl, beleving en media
 • Visuele web ontwerpen
 • Affiches, folders, advertenties en ander drukwerk

Without great solitude no serious work is possible.~Pablo Picasso