ABL 2 Sentinel image
Audiorealism ABL 2 Sentinel Skin
14/03/2016
Toon alle
Cosmic Core image
  • TaakCreatie van het Cosmic Core merk en het ontwikkelen van de website en thema illustraties

Concept

Cosmic Core is een concept geïntroduceerd door een collega muzikant dat een collectief project van producers representeert dat ontstaan is op het community forum van Tom Cosm gericht op Ableton Live producties. Door een wederzijdse liefde voor muziek en een samenwerking tussen zowel ervaren en beginnende muzikanten over heel de wereld is dit idee tot stand gekomen. Door deze mix van mindsets en talenten worden steeds verfrissende, contrasterende, en levendige tracks geproduceerd die gratis gedownload kunnen worden.

Project

Voor dit project hebben we een identiteit gecreëerd rond het "cosmische" thema (naam, logo, illustraties, cd hoesje en website). We ontwikkelden een simpele statische website met informatie over het project en een audio speler integratie zodat de albums ook rechtstreeks vanop de website te beluisteren zijn. Los van het ontwikkelingstraject maakten we ook een eigen track voor de lancering van het project en is er een track in de maak voor een van de opvolgalbums.

Onze statistieken tonen aan dat geen enkele uithoek van onze planeet aarde ontsnapt aan de ruimtelijke sfeer van de Comic Core muziek.

Relevante Vaardigheden en Technologieën:
HTML CSS JavaScript jQuery Graphic Design Branding Identity Creation Photoshop Illustrator Audio Production Mixing Sound Design Ableton Live